Μοντέλα Dacia

Dacia ή αλλιώς η Value for Money επιλογή! H Dacia είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μάρκα του Ομίλου Renault, με εξαιρετικά δυναμική και συνεχώς αυξητική παρουσία στην Ευρώπη ακόμα και στις πλέον απαιτητικές αγορές όπως η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία. Η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία αφού η Dacia αποτελεί την έντιμη και ξεκάθαρη “Value For Money” επιλογή για τον καταναλωτή που αναζητά όσο το δυνατόν περισσότερα σε ένα αυτοκίνητο με το λιγότερο δυνατό κόστος.
Για τον Έλληνα Καταναλωτή βέβαια ακόμα περισσότερο! Η Dacia έχει κατακτήσει και το ελληνικό κοινό, χάρη στα αξιόπιστα μοντέλα της με τη στιβαρή σχεδίαση, την οικονομία, τη χρήση έξυπνων και χρήσιμων τεχνολογιών αλλά και το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης.
Στη Dacia σχεδιάζουμε τα αυτοκίνητά μας σύμφωνα με το ίδιο σκεπτικό: αυτοκίνητα με δυναμικό αλλά απέριττο ύφος, εξοπλισμένα με όσο ζητά ο σύγχρονος καταναλωτής, με υψηλή αξιοπιστία, κορυφαία χρηστικότητα και όλα αυτά με το μικρότερο δυνατό κόστος αγοράς και συντήρησης! Το μυστικό μας; Ένας απόλυτα ισορροπημένος συνδυασμός έξυπνου σχεδιασμού, δοκιμασμένης τεχνολογίας του GROUPE RENAULT και ξεκάθαρων επιλογών για τον αγοραστή. Από την επιλογή του μοντέλου, μέχρι την τιμή και την συντήρηση, όλα είναι ξεκάθαρα με τη Dacia!

Επιβατικά

Νέο Sandero

Στιβαρότητα και ευρυχωρία

Στιβαρότητα και ευρυχωρία είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που εκφράζονται μέσα από τη σχεδίαση του νέου Sandero. Οι προβολείς νέας σχεδίασης που ενσωματώνουν τα φώτα ημέρας και η κυψελοειδής γρίλια στην μάσκα και στον εμπρός προφυλακτήρα συνθέτουν μια ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα για το νέο Sandero
Δείτε το έντυπο του νέου Sandero

Νέο Sandero Stepway

Η εμφάνιση crossover του νέου Sandero Stepway και το αυξημένο ύψος από το έδαφος, είναι χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι…Στιβαρό και αξιόπιστο, το νέο Sandero Stepway χάρη στην υψηλή απόσταση από το έδαφος σας προσφέρει τη δυνατότητα να κινηθείτε σε ανώμαλο οδόστρωμα με περισσότερη ευκολία, ενώ η υψηλή θέση οδήγησης εξασφαλίζει ιδανική περιφερειακή ορατότητα. Το νέο Sandero Stepway ήρθε για να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας για απόδραση από την καθημερινότητα!

Δείτε περισσότερα για το νέο Sandero Stepway
Δείτε το έντυπο του νέου Sandero Stepway

Περιπετειώδες crossover με έντονη προσωπικότητα

All-new Duster

Το μόνο που δεν άλλαξε είναι η τιμή

Το νέο Dacia Duster κινείται με την ίδια άνεση σε όλα τα οδοστρώματα. Μοντέρνο, στιβαρό και εκθαμβωτικό, με το χρώμα Atacama Orange και όχι μόνο , το νέο Dacia Duster ξέρει να εντυπωσιάζει. Η επιβλητική μπροστινή μάσκα του, τα εμβληματικά φωτιστικά σώματά του και η ελκυστική σχεδίασή του σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα.
Με μεγάλη απόσταση από το έδαφος, στιβαρό σασί και μετάδοση κίνησης στους δύο ή τέσσερις τροχούς (4x2 και 4x4) σίγουρα θα απολαύσετε τις εξαιρετικές ικανότητές του σε εντός ή εκτός δρόμου διαδρομές. Ασφαλές και ελκυστικό, το Νέο Duster σας ανοίγει το δρόμο για ανακαλύψεις. Αναζητήστε εμπειρίες έξω από τα συνηθισμένα με απόλυτη ασφάλεια!

Δείτε περισσότερα για το νέο Duster

Επαγγελματικά

Dokker Van

Με το DOKKER VAN η Dacia δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος ένα καινούργιο επαγγελματικό αυτοκίνητο που ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Το να οδηγείς ένα DOKKER VAN, σημαίνει ότι έχεις την βεβαιότητα πως έχεις κάνει τη σωστή επιλογή. Είναι η επιλογή της ποιότητας, της αξιοπιστίας, της πρακτικότητας και της άνεσης, αλλά πάνω απ’ όλα η επιλογή του μικρότερου δυνατού κόστους χωρίς καμία παραχώρηση στα θέλω και τις ανάγκες σου. Το Dacia DOKKER VAN διαθέτει την καλύτερη αναλογία όγκου / τιμής στην κατηγορία, στοιχείο που το καθιστά την πιο συμφέρουσα επιλογή, μειώνοντας σημαντικά το κόστος που δαπανά μια επιχείρηση για τις ανάγκες μετακίνησης!

Δείτε περισσότερα για το Dokker Van
Δείτε το έντυπο του Dokker Van

Ότι χρειάζεται ο επαγγελματίας, με το μικρότερο δυνατό κόστος

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close