ΑΠΟ ΤΟ SCENIC VISION ΣΤΟ ALL-NEW RENAULT SCENIC E-TECH ELECTRIC

Η DACIA ΣΤΟ RALLY DAKAR TOY 2025
July 4, 2023
DACIA: ΤΟ ‘SUCCESS STORY’ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 24% ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2023
July 25, 2023
  • Tο πρώτο μοντέλο παραγωγής της Renault που ενσαρκώνει τη νέα στρατηγική της περί βιωσιμότητας
  • Πρόκειται για το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο κατηγορίας C της νέας εποχής «Renaulution»
  • Το Allnew Renault Scénic θα αποκαλυφθεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου, στις 4 Σεπτεμβρίου

Έχοντας παρουσιαστεί πέρυσι κατά το Συνέδριο ChangeNOW στο Παρίσι, το πρωτότυπο Scenic Vision έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό το όραμα της Renault για το επόμενο, ηλεκτρικό βήμα στη δημοφιλή κατηγορία C.

Το Scenic Vision άνοιξε το δρόμο για μία κινητικότητα πιο βιώσιμη, πιο ασφαλή και πιο συμπεριληπτική. Έχοντας όραμα και διάθεση για εξερεύνηση, ενσωμάτωσε τις πιο προχωρημένες τεχνολογίες που οδηγούν στην απελευθέρωση των μετακινήσεων από το διοξείδιο του άνθρακα.

ALL-NEW RENAULT SCENIC E-TECH ELECTRIC

Το ηλεκτρικό All-new Renault Scénic E-Tech θα συνεχίσει πάνω στο δρόμο που χάραξε το Scenic Vision, ως το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που ενσωματώνει τη νέα στρατηγική της εταιρείας για βιώσιμη κινητικότητα, αναφορικά με το περιβάλλον, την ασφάλεια και την συμπερίληψη.

Το νέο μοντέλο αρχίζει να αποκαλύπτει την τελική του σιλουέτα, καθώς ένα στόλος από αυτοκίνητα προ-παραγωγής θα αρχίσουν να οδηγούνται στους δημόσιους δρόμους από τους μηχανικούς της Renault, αυτό το καλοκαίρι.

ALL-NEW RENAULT SCENIC E-TECH ELECTRIC

Κατασκευασμένα στο εργοστάσιο ElectriCity, στο Douai της Γαλλίας, τα αυτοκίνητα προ-παραγωγής θα είναι καλυμμένα με ένα, ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση, μοτίβο της Renault, το οποίο θυμίζει το εμβληματικό λογότυπο της μάρκας, ενώ αποτίνει φόρο τιμής στο αντίστοιχο μοτίβο που χρησιμοποιήθηκε και στο νέο Megane E-Tech.

Το All-new Renault Scénic E-Tech electric θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα κατά της διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Μονάχου, στις 4 Σεπτεμβρίου.
ALL-NEW RENAULT SCENIC E-TECH ELECTRIC

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close